Training - meer bewegen

Bij ADS 21 willen we graag meten en weten wat je energiebalans is. Wat voor jou persoonlijk de meest optimale vorm van bewegen is en welke op jou afgestemde inspanningen leiden tot een hoger energieniveau. Meer bewegen verbetert het humeur en geeft energie. Het is goed voor de bloedcirculatie, ademhaling, spieren, gewrichten en botten. Het stimuleert de stofwisseling en heeft een positieve invloed op het gewicht.

Wij besteden veel aandacht en tijd aan de eerste ‘intake’.  Samen bespreken we jouw gezondheidssituatie, je leefstijlgewoontes, je eventuele sporthistorie en je eigen wensen en doelen. Door het afnemen van een rust- en inspanningstest leren we jouw tempo kennen en kunnen we je meenemen in het helpen verbeteren van je conditie. De bevindingen worden samengevat in je Persoonlijk Energie plan (PEP). De ‘intake’ duurt ongeveer 2 uur.

Maatwerk en motivaitie

Sport en bewegen verbetert de kwaliteit van leven, ook wanneer je op latere leeftijd start. Regelmatig bewegen is een van de goedkoopste en beste remedies om een betere gezondheid te krijgen en te houden. Hoe vaker, langer en met afgestemde intensiteit, hoe beter het effect.

ADS 21 streeft naar maatwerk. Vanuit onze achtergrond in de (sport) fysio- en manuele therapie kunnen we je een gedegen advies geven, ook als er fysieke hobbels zijn. Het verbeteren van je energieniveau vergt tijd en inspanning. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent en blijft om je in te zetten in het verkrijgen van een beter energieniveau en deze te behouden gedurende de rest van je leven. De uitdaging daarbij is dat je met gedoseerde stappen beter gaat worden. Dat je ervan overtuigt bent dat wat je nu gaat doen het beste voor je is. Je staat er niet alleen voor. Wij zetten ons in om je gedurende het traject bij te staan in woord en daad.

Ons motto is: meten is weten en begrijpen is het halve werk. De achterliggende ‘ingewikkelde’ fysiologische functies worden op een eenvoudige manier aan je uitgelegd. De techniek gaat je gedurende het traject helpen. Je wordt ondersteund door een App op je smart Phone, waardoor je altijd en overal inzicht hebt in je vorderingen en/of je voldoende rust hebt genomen. Aan het einde van de ‘intake’ krijg je een uitgebreid rapport mee om het allemaal nog eens rustig na te lezen. In het rapport staan ook jouw trainingsadviezen gekoppeld aan de voor jou optimale hartfrequentiezones. Zie het als je persoonlijk energie plan (PEP).