Over ADS21

Ons centrum is ontstaan vanuit de behoefte om mensen op weg te helpen die niet goed in hun energie zitten en voor wie bewegen, vanwege fysieke of mentale belemmeringen, ver weg lijkt. Vaak zijn personen al enige tijd vermoeid voordat zij het merken.

Chronische vermoeidheid kan je flink belemmeren in het dagelijks leven. Je hebt nergens meer zin in en je functioneert minder goed dan normaal gesproken. Je bent als het ware uitgeput geraakt van sterker te proberen te zijn dan hoe je jezelf in werkelijkheid voelt.

Vermoeidheid

Vermoeidheid kan op verschillende manieren tot uiting komen. Het verschilt ook per persoon in hoeverre je de symptomen ervaart.

Niet iedereen heeft dezelfde symptomen. Sommigen ervaren deze symptomen erger dan anderen, of zijn er symptomen waar je juist helemaal geen last van hebt. Je kunt ook nog andere symptomen hebben die hier niet bij staan.

Wat kan ADS21 voor jou betekenen?

Wij bieden bij uitstek individuele mogelijkheden voor mensen die van deze klachten af willen door meer te willen bewegen en slimmer te willen trainen. Wij geven mensen inzicht in hun eigen energieniveau en gebruiken innovatieve tools om dat inzichtelijk te maken en passen de trainingsarbeid aan naar de persoonlijke omstandigheden.

ADS 21 is een kleinschalig centrum met veel kennis en aandacht en met waarborg voor de privacy. We beschikken over moderne trainingsfaciliteiten en een specifieke rustruimte. Er zijn extra mogelijkheden aanwezig om het trainingseffect verder aan te scherpen door middel van bijvoorbeeld EWOT training en trilplaattraining. Wij kunnen ook individuele trainingsschema’s maken en mensen begeleiden bij individuele sportprestaties; bijvoorbeeld personen die een marathon willen lopen, een triatlon willen volbrengen of willen meedoen aan Alpe d’HuZes.  Ook zonder deze specifieke doelen staan we voor je klaar om gezonder en energieker te worden, al een prestatie op zich!